18/3/12

(primícia) Neix la coordinadora d'entitats per la Transformació Social

Avui ha tingut lloc una TROBADA D'ENTITATS I PROJECTES QUE TREBALLEN PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL A LA NOSTRA VILA!  al Centre Cívic de Mar. VEURE L'ACTA











Per què hem fet la trobada? A Vilanova hi ha diversos projectes que estan treballant vers una transformació social des de diferents àmbits i en l'actual context de crisi, creiem que el canvi de model requereix de la coordinació i optimització de tota aquesta energia! De fet, la trobada sorgeix de la voluntat manifestada en diverses ocasions per part d'alguns col·lectius de treballar en xarxa, establir sinèrgies, coordinar-nos, etc. 
A qui s'ha convidat? La trobada ha estat oberta a totes les entitats/col·lectius/projectes (no vinculats a cap partit polític ni a l'administració) que treballen aquesta línia o que volen sumar-s'hi!. La Pastera, La Vinagreta, l'Ecoxarxa i Transició Vilanova han promogut la trobada. Hem arribat a on hem arribat, segur que falten entitats, ja es podran afegir...
Què hem fet? una jornada de treball (de 10 a 14 h) molt intensa... per: 
- conèixer els diferents projectes: Qui som, què fem i com ho fem? 
Analitzar del punts forts i febles de cadascuna dels projectes/entitats: Què ens funciona i què podem/necessitem millorar de la nostra "entitat"? 
- Posada en comú: Quines coincidències i divergències detectem?
- La unió fa la força: passem a l'acció? Propostes d'acció col·lectiva per a fer front a les nostres debilitats individuals? i... NEIX LA COORDINADORA D'ENTITATS PER LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada