15/3/14

L'Associació Garraf per la República porta el documental Las Maestras de la República aquest cap de setmana al cinema Bosc

Aquest cap de setmana l'Associació Garraf per la República en col·laboració amb el Cinema Bosc i l' ajut logístic de l' Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, presenten el documental Las maestras de la República el dia de la reestrena a tot l'estat espanyol.
En tres passis, s'oferirà una presentació prèvia i es realitzarà un col·loqui final entre els assistents: 
Divendres 14 de març: a les 18,15 h. presentació a càrrec d'Isabel Pérez, professora i historiadora. 
Dissabte 15: a les 16,30h i a les 20,30 h, presentació a càrrec de Mike Alentorn, fotògraf.
Diumenge 16: a les 18,30 h. presentació a càrrec de Juanma Rodriguez, historiador. 
Dilluns 17: a les 18,15h. Especial per a estudiants i joves a 3 euros l'entrada
Dimecres 19: a les 18:15 h. Preu especial de dimecres
Dijous 20: a les 18:30 h.
Des de l'Associació Garraf per la República ens animen a gaudir del documental i a donar suport a iniciatives com aquesta, tal com va demanar la seva directora, Pilar Pérez Solano, quan emocionada recollia el premi Goya a la millor pel·lícula Documental 2014 el passat 9 de febrer.
Cal tenir en compte que a tot Catalunya, només el passen aquest cap de setmana a Barcelona (cinema Verdi) i a Vilanova i la Geltrú, tal com informa la web oficial del documental.  
Entrevista realitzada a Pilar López Solano (directora i guionista del documental) i a Neus Benavent (presidenta de l'Associació Garraf per la República) en el programa radiofònic Barreja't amb mi el 12 de març. ESCOLTAR ENTREVISTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada