15/7/14

El projecte pilot d'hort social amb caràcter terapèutic, impulsat per l'Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG) ja dóna resultats

foto: www.vilanova.cat
Membres de l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf ja cultiven els seus horts socials a la Masia Nova de Vilanova i la Geltrú. La ciutat va cedir ara fa unes setmanes aquest espai a l’entitat per tal que hi desenvolupi aquest projecte d’horticultura ecològica, que serveix de teràpia als usuaris i que els comporta beneficis cognitius, psicològics, físics i socials. 

Durant aquests mesos, els membres de l'associació, en la seva majoria pares i mares, s'han encarregat dels treballs de neteja i d'adequació de l'espai que ja compta amb una aula de formació, una sala d'eines i uns vestidors. Gràcies al treball dels familiars i a les donacions de material, principalment per part de l'empresa de bricolatge AKÍ, s'ha pogut fer una nova xarxa de llum, recuperar el pou d'aigua i construir el sistema de reg.
La part pràctica es combina amb una altra de teòrica on se’ls expliquen els conceptes bàsics de l’agricultura. L'especialista en horts i jardins, Mireia Galimany, és la formadora d'aquest horts.
Més informació: 
L'Ajuntament visita el projecte d'hort social (14.7.14)
Vídeo de la notícia a Canal Blau TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada