22/7/14

Trobada d'ecoxarxes a l'EcoProjecte Selmellà el 19 i 20 de juliol a la Masia Can Figueres de El Pont d'Armentera (Tarragona)

En aquesta trobada a la que estaven convidades totes les ecoxarxes catalanes per tal d'enfortir l’enxarxament entre les diferents persones que formem les Ecoxarxes, posar en comú les diferents necessitats i recursos a més de gaudir d’unes jornades d’estiu. Van assistir un bon nombre, entre elles l'Ecoxarxa Penedès i  també el Projecte turuta de Vilanova i la Geltrú.


En un ambient de tranquil·litat i natura, en que també hi va haver una mostra de diversos productes i productors pertanyents a diferents ecoxarxes,  es van donar a conèixer propostes com la de  menjadorsecologics.cat de Vilassar de Mar: associació de escoles i petits productors ecològics que cooperen per portar els menús escolars, de qualitat ecològica i de proximitat. Compten amb dietistes per assegurar que els menús tinguin les propietats nutricionals adequades.


També es  va presentar el sistema d’intercanvi IntegralCES un mòdul de software lliure programat en Drupal, que ens facilitarà les transaccions i l’ intercanvi entres les diferents Ecoxarxes i en el que un grup d'informàtics porten treballen els dos darrers anys. Al finalitzar la jornada no va faltar un excel·lent menjar comunitari, la música i el bon ambient. Felicitats als organitzadors!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada