1/9/14

L'Ecopolis: un joc pedagògic que mostra el funcionament de les monedes socials en l'economia local

Partida del dia 11 d'agost. Foto: Carme
L'ECOPOLIS és un joc dissenyat per Ton Dalmau el 2010, inspirat en el Monopoly, però amb la finalitat de veure com poden funcionar dos sistemes econòmics complementaris per millorar la qualitat de vida d'un poble. Ja que el joc va ser creat abans de posar en marxa el Projecte Turuta (octubre de 2010), aquest estiu, amb la intenció de millorar-lo, s'han convocat unes partides per tal que el coneguin més persones i puguin aportar la seva opinió i suggerinents. 
Partida del dia 18 d'agost. Foto: Mike
Les partides s'han realitzat al Kiosquet del Parc Samà i han comptat amb una bona participació de socis/es d'ECOL3VNG (associació impulsora del Projecte Turuta). Han servit per millorar el joc, ja que s'estan recollint diverses propostes i suggeriments de les persones participants. 
El vilanoví, Josep Ma. Canyelles, responsable de Responsabilitat Global, entitat que fa 10 anys que promou la responsabilitat social d'empreses i organitzacions i soci d'ECOL3VNG, ha estat un dels participants i ha fet una petita crònica en el seu bloc. Consultar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada