9/3/15

El projecte turuta ha estat present en la nova edició del Mercat de segona mà i intercanvi realitzat el diumenge 8 de març

 S'ha celebrat amb un gran èxit de participació la 12a edició d'aquest mercat ciutadà. En aquesta ocasió, s'han introduït diverses millores ambientals com són: Servei de calculadora de CO2 dels productes venuts que permetrà conèixer quin ha estat el grau de contribució en la lluita del canvi climàtic gràcies a les seves vendes i/o intercanvis; espai a disposició dels centres escolars de primària i secundària de la ciutat per poder realitzar venda de productes de segona mà o d'intercanvi; 
Espai Kids Ambiental (instal·lació d'un element inflable ambientat en els contenidors de productes reciclats) i un 
Punt de recollida selectiva habilitat pel departament de Residus i Neteja,  mitjançant la presència de la Deixalleria Mòbil.
El mercat, com ja és habitual, ha tingut un espai per informar a la ciutadania de les conegudes com a "monedes socials " locals: Banc de temps i la Turuta. Membres de l'Associació ECOL3VNG van atendre l'estand informatiu i també van participar en el mercat.
Els alumnes de la Universitat París-Sorbonne que estan fent una estada de pràctiques professionals també van viure aquesta experiència ciutadana d'economia social i solidària.
Més informació sobre el dia de mercat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada