13/8/15

Canal Blau dedica un reportatge al Curs d'agricultura regenerativa que ha organitzat l'Associació ECOL3VNG - Projecte Turuta

Un dels moments de la darrera sessió del curs (25/7/15)
Entrevistant a Albert Carreras,
alumne i coordinador del curs
Durant nou mesos,  de novembre de 2014 a juliol de 2015 l'Associació ECOL3VNG impulsora del Projecte turuta ha organitzat un Curs d'agricultura regenerativa impartit per l'Associació Agricultura regenerativa ibèrica. 
Entrevistant a Isabel Pérez, alumna i membre d'ECOL3VNG
Elosia, l'alumna més jove del curs i també entrevistada en el reportage
Els resultats han estat molt ben valorats per tots els docents i participants  ja que ha permès realitzar sessions mensuals per assolir els objectius que es van fixar a l'inici: avançar en el coneixement pràctic de l'agricultura regenerativa, o sigui, regenerar terres que estan en males condicions i aconseguir que tornin a estar vives i productives; aprendre tècniques de conreu ecològic i de permacultura i iniciar el camí cap a la sobirania alimentària. El curs ha estat obert a tothom i ha tingut plena participació prevista de 24 alumnes.
Des de Canal Blau TV s'han interessat per donar a conèixer l'existència d'aquest curs i el Víctor Sanz ha fet un reportatge,  emès en la seva secció Actua localment des del programa Obert x vacances.
En el mateix programa, a l'inici, es fa una simpàtica entrevista a Jordi Teixidor, propietari de l'establiment turutaire, El Patufet col·leccionista
Foto de grup de finalització del curs amb diplomes d'aprofitament
Veure programa Obert x vacances (7-08-2015) 
(secció Actua localment dedicada ECOL3VNG a partir del 10,30 a 16,13 minuts de l'emissió).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada