17/11/15

III Jornada de Coastwatch Garraf: neteja del litoral, dissabte 21 de novembre

Des de fa dos anys, ACOIO (Associació Catalana d'Ocenaògrafes i Ocenaòfrafs), el Centre d'Estudis del Mar i el Consorci dels Colls i Miralpeix - Costa del Garraf impulsen aquest projecte europeu, on totes i tots participem en un mostreig per elaborar l'informe de l'estat de les platges a la costa del Garraf (recollint dades sobre la flora, fauna i estat de les platges (brossa, contaminació, etc...). Coastwatch Europe és una xarxa internacional de vigilància del litoral. Més de deu mil voluntaris europeus participen cada any, cobrint prop de 10.000 km. des dels fiords noruecs a les illes gregues i les costes del Mar Negre. 
Els objectius d'aquesta activitat són: 
- Augmentar la protecció del territori costaner ; Crear una extensa base de dades amb informació de l'estat del litoral ;  Participar en una xarxa internacional que recull dades mediambientals ;  Aportar les vostres opinions sobre els problemes que amenacen la línia de costa i  Col.laborar amb l'educació ambiental.
Des de Vilanova i la Geltrú es pot participar a partir de les 10 del matí cap a la Platja llarga. El punt de trobada serà al xalet del Nin on una representant d'APMA (Agrupació per a la protecció del medi ambient) estarà per acompanyar al grup participant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada