22/10/16

IX Mostra d'Entitats de Cooperació: Ningú vol ser refugiat (És aquest el món que vols?)

Un any més i, coincidint amb dates properes al dia de l'Eradicació de la Pobresa, la Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha organitzat la Mostra d'Entitats de Cooperació que aquest any portarà per lema: NINGÚ VOL SER REFUGIAT.
A més dels estands habituals de les ONG per donar a conèixer la seva tasca i els projectes de cooperació internacional, aquest any hi haurà el testimoni de diferents voluntaris i voluntàries que han tornat recentment dels camps de refugiats de Grècia.
Com a acció simbòlica a favor de la pau i al llarg de la mostra, s'anirà creant un Jardí per la pau amb les flors que la gent hagi elaborat a l'estand de la plaça i amb les flors que els avis i avies de la ciutat han creat en les seves residències de Gent Gran.
Les entitats participants a la IX Mostra han estat: Acció Solidària amb el Sàhara, Casal Català Cuba-Garraf, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Cooperacció, Cooperavida, Creu Roja, Destino Etiòpia, Fundació Vida Útil, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Ramon Martí Bonet, Fundació Solidària Escola Pia, Mans Unides, Grup de Solidaritat Fem Pous, Garraf Coopera i Sindicalistes Solidaris. Tota la seva acció va encaminada a voler transformar la realitat existent i millorar-la, en definitiva,  a transitar cap una societat més justa i igualitària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada