18/12/16

Una nova edició, la XVII, del Mercat de segona mà i intercanvi s'ha realitzat el diumenge 18 de desembre amb la participació d'un estand dedicat a informar sobre les unitats d'intercanvi locals, Turuta i Banc de temps

Una novetat que s'ha introduït en aquesta nova edició, és la presència de tres furgonetes o caravanes que venen menjar i begudes,  anomenades  food trucks. Aquestes han ofert menjar ecològic i dues d'elles accepten moneda social, una,  ecos i l'altra de Vilanova, anomenada Cuina Actival, turutes. Una doble innovació del mercat que, a més d'oferir un servei de restauració als paradistes i visitants, accepte moneda social. Cosa que celebrem especialment.
Fook truck Cuina Activa que accepta turutes
Diversos socis i sòcies turutaires han anat passant per la parada informativa del Projecte Turuta i, alguns d'ells i d'elles, han estat oferint informació a les persones visitants del mercat que, una vegada més, ha assolit un gran èxit de participació, creant-se un bon ambient i nombre d'intercanvis entre les 350 taules que ara acull el mercat.
També des del punt d'informació del Banc del temps s'ha ofert informació personalitzada a totes les persones que s'han acostat per conèixer millor el projecte i el seu funcionament.
Moment de la transacció compensada
amb moneda social Eco en  "La Cantina Solar"

Food truck Cuina Activa de VNG que accepta turutes

Nou èxit del Mercat de Segona Mà i Intercanvi de Vilanova. Notícia del Diari de Vilanova (19.12.16)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada