27/3/17

ECOL3VNG és guardonada en els X Premi Federico Mayor Zaragoza convocat per l'entitat Amics Unesco de Tortosa


Foto: Mike
El dissabte 25 de març a Tortosa ha tingut lloc l'acte de lliurament dels premis Federico Mayor Zaragoza  “Ciutadans i ciutadanes lliures, responsables 
i compromesos”, convocats per l'Associació Amigues i amics de la Unesco de Tortosa que tenen per objectiu donar a conèixer experiències d’escoles, instituts, entitats, institucions o equips de voluntariat que contribueixin a formar persones lliures, responsables i compromeses;  - Potenciar accions on els individus són crítics, solidaris i actius socialment, de manera que donin sentit als valors democràtics i - Fer visible i reconèixer activitats i vivències tant innovadores com creatives que aportin eines de transformació personal i social. Aquesta és l'edició que compleix 10 anys i, per aquest motiu, l'entitat ha editat un vídeo commemoratiu.
Foto: Mike
Moment de la recollida del premi
L'Associació ECOL3VNG, impulsora del Projecte Turuta, ha estat galordonada amb el 3er premi de la categoria Social, cultural, presentat el treball El Projecte Turuta: vers una economia a favor de la comunitat i el canvi social que explica què és i com funciona el sistema de moneda social creat per l'entitat i què s'ha fet durant els sis anys que porta en funcionament l'associació. En aquesta modalitat es van presentar 18 treballs i, en total 37, dels quals 12 han estat de la categoria Terres de l'Ebre.


Alguns dels membres d'ECOL3VNG amb Federico Mayor
Durant la ceremonia de lliurament de premis, presidida per Federico Mayor Zaragozapresident de la Fundación Cultura de Paz i ex-director general de la UNESCO,que va impartir la conferència, Com-partir, con-viure, des-viure's. 
Foto de família de tots els premiats. Foto: Mike
El jurat ha estat presidit pel Dr. Miquel Àngel Essomba professor de la UAB i ex-director d'UNESCOCAT.  




A Tortosa va anar deu soci/es d'Ecol3vng a recollir el premi en nom de l'entitat. El seu president-coordinador, Ton Dalmau, també va participar durant l'acte oferint a l'audiència un poema de Federico Mayor Zaragoza, titolat "Alcemos nuestra voz" musicat per ell, en el qual també va poder participar el públic cantant la tornada. 
 Conferència "Com-partir, con-viure, des-viure's"
per Federico Mayor Zaragoza durant l'acte

Vídeo de 10 anys de Premis Federico Mayor Zaragoza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada