30/12/17

L'Associació ECOL3VNG, impulsora del Projecte Turuta, celebra l'acabament d'any amb una trobada festiva


Com és habitual des de la seva creació l'any 2011, l'Associació ECOL3VNG ha celebrat el divendres 29 de desembre, al Centre cívic la Sardana, una trobada festiva de soci/es per celebrar l'acabament de l'any. 
A la mateixa van assistir diversos socis/es i algunes persones simpatitzants del projecte. Durant aquesta trobada s'ha seleccionat la proposta guanyadora del Concurs Com t'imagines la Turuta de l'any? que es convoca des de 2014, consistent en dissenyar quina forma física en format paper tindria un billet de 1 turuta, moneda social local que promou l'entitat, ja que aquesta és un saldo virtual o operació comptable de les unitats d'intercanvis que es produeixen amb turutes entre els quasi quatre-cents socis/es que l'associació té a data d'avui.
La guanyadora d'aquests any, agraciada amb tres-centes turutes, ha estat Roser Boltes i la finalista, Rosa Herraiz, amb cent turutes. La selecció es va portar a terme en el mateix acte, mitjançant votació del presents.
Les persones assistents, van compartir menjar i beure aportat per ells mateixos, van cantar i ballar i espontaneàment, el soci Àngel Agüeres, va aportar a la vetllada poemes i un relat de creació pròpia que van agradar molt.

Fotos: Mike Alentorn i Carme Dastis

Recull d'imatges de l'acte a càrrec de Mike Alentorn: clicar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada