4/3/18

Nou èxit de participació ciutadana en la 21ena edició del Mercat de Segona mà i Intercanvi celebrat el diumenge 4 de març

Una nova edició del Mercat de Segona mà i intercanvi, ha tingut lloc aquest diumenge amb la participació de nombrosa ciutadania que han portat les seves pertinences sobrants que posen a disposició de les persones visitants, en un total de 330 taules.

El mercat ha comptat amb la participació activa del Banc del Temps de Vilanova i la Geltrú i de l'Associació ECOL3VNG, impulsora de la moneda social, local, la Turuta que, tenen un espai per informar com funcionen aquests projectes. També ho han pogut fer des de l'espai, Àgora ambiental: membres del Banc del Temps han explicat el seu funcionament i membres del Cor de la Turuta, han amenitzat una estona el mercat, oferint un cantada popular i participativa, en forma d'assaig obert. El Cor de la Turuta, és una activitat de l'Associació ECOL3VNG  que proposa a totes les persones que vulguin participar, poder trobar-se per gaudir de la música i cantar cançons un cop al mes, en una trobada oberta a tothom i de forma molt espontània.
Espai del Mercat per informar dels Projectes locals amb finalitats
en sintonia amb els objectius del mateix
L'Agència local de l'energia, de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrútambé ha compartit aquest espai, oferint informació a la cuitadania sobre els serveis que ofereixen des del CRIA, al carrer Bonaire, 1 de la ciutat.
Sòcies d'ECOL3VNG oferint informació en el mercat
Membres del Banc del temps explicant el projecte
Membres del Cor de la Turuta tocant i cantant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada