29/4/10

Transitant pel Garraf... caminada per Olivella

Pels que vulgueu venir... a les 10:30 h a l'estació de tren de Vilanova i anirem en cotxes fins el casc antic d'Olivella, on s'inicia la caminada que ens portarà pels voltants del castell vell d'Olivella, origen d'aquest poble mil·lenari envoltat de vinyes i amb alguns indrets d'especial interès
(Mas Vendrell, Cova de Can Montaner, antics safarejos..). L'itinerari és circular (uns 7 Km, aprox?!) i assequible. Com us vam comentar la idea és dinar a mig camí (seria més xulo portar alguna cosa per compartir...) i gaudir d'un dia de camp en bona companyia (hi ha una esplanada molt xula per fer el dinar campestre). Recordeu de portar una cantimplora i calçat de muntanya.
Ah, donat que hem avisat amb poc temps, us passo el meu mòbil per si algú es decideix a última hora (627 978 569: Marina) En qualsevol cas, estaria bé anar amb el mínim nombre de cotxes possible, així que confirmeu assistència i disponibilitat de cotxe, ok?!

Esperem que us hi animeu i sinó... a la propera!!!

Petons!

Marina i Mònica

PD: una la propera excursió per la zona de Begues la podem fer més endavant perquè és una passada (castell d'Eramprunyà, camí medieval i Serra de Can Perers, etc.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada