29/5/10

trobada de presentació de la Cooperativa Integral Catalana a l'Ateneu

Una planta que està creixent...

Reunió convocada per l'Enric Duran que és qui representà la Cooperativa Integral Catalana que ja la tenen legalment formada fa un mes aproximadament i estan anant a diferents indrets de Catalunya per tal d'engrescar la gent a posar-s'hi. Seria un nexe d'unió entre les diferents monedes locals que es vagin creant a Catalunya.

Actualment ja n'hi ha diverses, ECO de Tarragona, EcoSeny del Montseny, Eco d'Osona, Eco Coop de la cooperativa... va fer una bona explicació del seu funcionament i dels molts projectes positius que es poden posar en marxa a partir d'aquest esquema...

Amb la òptica d'anar creant un nou sistema de relació entre les persones al marge del sistema capitalista agressiu que tenim causant de tants mals en la societat i el Planeta.

Ens varem aplegar més de 50 persones, algunes van venir de pobles de les rodalies i algunes de més lluny. Es feu una estona de debat, en el que aprofitàrem per explicar breument la nostra dinàmica de Transició que estem impulsant i també la realitat de la moneda local “els Turutes”.

Es valora en general que aquesta iniciativa pot ser una eina molt concreta i palpable al servei d'anar creant aquesta xarxa, en aquest sentit s'acorda que seria molt interessant de disposar d'un espai on ubicar la “central de compres” associada al projecte.

Acordem que farem una nova reunió per tal de concretar i valorar el tema de l'espai per la “central de compres” i així totes les persones que representaven alguna entitat hauran pogut consultar i reflexionar entorn al tema.

Aquesta propera reunió serà també al Ateneu el proper dimarts dia 8 del juny a les 19,30h.

Una trobada molt, molt interessant... avui que tant parlem de problemes econòmics, aquí varem parlar de construïr coses positives amb unes monedes que neixen del saber fer de la gent i que per tant ens parlen d'abundància i d'un futur millor...

ENDEVANT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada