1/4/12

Visita al centre de Permacultura del Montsant

A iniciativa dels integrants del grup del Banc de Terres, s'ha organitzat una visita al Institut de Permacultura del Montsant. Hem estat 13 participants del moviment de TransicióVNG... els seus responsables en Richard i la Inés ens han fet una rebuda excel·lent amb unes explicacions que hem acabat amb la sensació de que són un "pou de cultura" de permacultura. Properament confeccionarem una crònica amb fotos i apunts que varem prendre, per compartir amb els que no vareu poder ser-hi.  De moment un primer RECORD FOTOGRÀFIC de la Carme.
Programa El escarabajo verde de RTVE Permacultura... ¿Perma qué? sobre l'Institut de Permacultura Montsant, emès el 30 de setembre 2011

1 comentari:

  1. Va ser una experiència rica i motivadora en un entorn de natura plena i en convivència molt agradable. Un dia per càrregar piles i per creure que, perquè no, entre tots construirem un món millor (Pepa, que sí, que encara podem canviar el món!!!).

    El Richard i l'Inés ens van dir coses molt, molt interessants i que conviden a la reflexió profunda sobre com vivim i com ens relacionem amb les persones i amb la natura.

    Una de les que més em van agradar va ser expressada pel Richard que ens va dir: "el que importa no són les respostes sinó les preguntes. Trobar la pregunta correcta és el veritablement important per cercar la resposta adient"...

    Carme

    ResponElimina