20/9/09

Raó de ser del blog i com publicar-hi informació

En el context d’iniciar un procés de Transició a la nostra vila, considerem que la raó de ser d’aquest blog és la de ser un punt de trobada i de difusió de totes aquelles iniciatives (projectes, accions, informacions, entitats, etc.) que es duen a terme en l’àmbit geogràfic local, al marge de quina entitat o persona les ha posat en marxa però que es poden enquadrar d’una manera clara en les coordenades: Diversitat, Sostenibilitat i Pau.

Els continguts són proposats per les persones que ho desitgen. En aquest sentit la responsabilitat dels continguts no és dels "administradors del blog" sinó de les persones que l’han publicat.

La tasca dels “administradors del blog” és la de vetllar perquè la coherència en la presentació i els continguts del mateix sigui la que es pretén en el “grup impulsor”

Dit d'una altre manera, la publicació d’informació en el blog està moderada pels "administradors del blog" en representació del "grup impulsor" del procés de transició, això vol dir que es reserva el dret de publicar-ho.

Les informacions que s’enviïn han de portar un remitent clar, amb la referència de la persona que vol publicar (nom, telèfon i/o email).


Les opinions als temes publicats no están moderades.


Gràcies! participem per fer una societat millor... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada