9/6/10

participem en la segona trobada per parlar de la Cooperativa Integral Catalana

Va tenir lloc a l'Ateneu situat a pl. Llarga, 19 baixos (Vilanova i la Geltrú) el passat dia 8 de juny a les 19,30 fins les 21,30 amb assistència d'unes 20 persones.

Després d'una breu presentació de cadascú i del col·lectiu on pertany (o no), parlàrem de la Cooperativa Integral i dels dubtes i qüestions que ens genera i a la vegada de com es pot posar en marxa.

Ha estat una primera reunió de treball (la primera va ser informativa) potser una mica dispersa i no hem arribat a prendre decisions formals excepte la de crear un grup (llista de distribució) amb totXs els assistents per tal d'estar en contacte i seguir avançant i definint.

Des de TransicioVNG informem de la moneda local "turuta" que ja tenim en funcionament.

S'informa de que el dia 20 de juny a Sabadell, a les 11.00 hi ha la propera jornada assembleària de la cooperativa integral. Serà a l'Ateneu Llibertari de Sabadell, Pg Edgardo Ricetti n. 18. Tothom hi és convidat. Es valora que serà una trobada interessant ja que hi haurà gent de les diferents xarxes que s'estan posant en marxa vinculades a aquest projecte. Parlem d'anar-hi plegats amb tren. Informarem dels horaris.

Tothom qui es vulgui donar d'alta a aquest grup pot fer-ho en aquesta adreça http://groups.google.es/group/xarxaecogarraf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada