l'equip encarregat de l'hort de la Vinya collint ametlles |
Marcona, llargueta, comú, mollar …, aquestes eren les paraules que anaven tots repetint avui mentre varàvem o triàvem les ametlles a l’hort de la vinya.
Nosaltres sabíem ja el que era una ametlla, però el Juan ens ho ha volgut posar una miqueta difícil i ens ha donat feina: aprendre a diferenciar unes de les altres.
Ara ja sabem si més no que la llargueta és la més bona per a torrar i per tant la més cara, la més preuada pel torró la marcona .
Com sempre a l’hort de la vinya el bon ambient i la col·laboració han estat els principals ingredients. Gent amb il·lusió i ganes de compartir feina i experiències. Podem dir que la meitat dels ametlles ja estan buits, en queda una altra part per collir els propers dies.
Us adjunto unes quantes fotos per a que us feu una idea d’aquest camp de secà i de la feina en comunitat. VEURE ALBUM
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada