27/6/13

Socis d'ECOL3VNG han participat en la II Trobada internacional de monedes socials celebrada a La Haia (Holanda)

Del 19 al 23 de juny, s'ha celebrat a La Haia la 2ona. Conferència internacional de circuits monetaris complementaris en les diverses economies, organitat per l'Institut Internacional d'estudis sociològics (IISS) de la Universitat de Rotterdam per a discutir la importància social, econòmica i política en el desenvolupament dels sistemes de monedes complementàries.

Sessió de dissabte dedicada a activistes
Jordi Griera presentant la seva ponència a l'auditori
Tres socis d'ECOL3VNG han assistit a la trobada en la que han participat un total de quasi 500 persones durant els cinc dies, repartits en diverses sessions temàtiques dedicades a acadèmics i estudiosos; funcionaris i polítics i, els darrers dos dies, a activistes i representants d'organitzacions ciutadanes.

A banda d'espais d'interacció conjunta, la trobada ha permès participar en espais de petit format,  tipus seminari concret sobre un tema. El Jordi Griera i el Ton Dalmau han participat com a ponents, en les sessions dedicades a oferir una temàtica concreta: sobre economia i valors, el primer i sobre el projecte turuta, el darrer.
Ton Dalmau explicant La Turuta
Diverses persones de Catalunya i Espanya s'han desplaçat a l'Haia per participar. Ha estat una trobada molt interessant, la segona a nivell internacional que es realitza sobre aquest tema, desprès de la de Lió el febrer de 2011, que ha permès conèixer, aprendre, compartir, debatre i conviure amb la diversitat de "monedes socials" d'arreu del món i que evidència la importància que estan adquirint aquests nous sistemes econòmics d'intercanvi i el paper que juguen en l'economia.


Participants de Catalunya, València, Madrid i Càceres

 Sessió de comiat diumenge tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada