1/11/14

Membres d'ECOL3VNG (Projecte Turuta) assisteixen a la IV Trobada estatal de monedes socials a València

Els dies 23-24-25 i 26 d'octubre s'ha realitzat a València al barri de Russafa i organitzat  per l'Asociación de Emprendedores e Innoadores Sociales de Valencia que promou l'Orué el IV Encuentro estatal de monedas sociales que és la continuïtat del que celebrarem a Vilanova i la Geltrú el juliol de 2012 organitzat per l'Associació ECOL3VNG i el de Sevilla organitzat pel col·lectiu de la moneda "Puma" el maig del 2013. El proper del 2015 es farà a Múrcia (Osel Murcia), ja que cada any s'ha près el compromís que les entitats o grups promotors de monedes socials de diversos llocs d'Espanya trobin un espai anual


per trobar-se, debatre, aprendre i compartir.  De dijous a divendres es va poder participar en un complet programa que té com a lema i, objectiu principal,  debatre sobre El diner del futuro: monedes socials per a la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental. S'ha pogut escoltar coneguts experts internacionals i s'ha abordat el coneixement de sistemes per a avaluar l'eficiència i retorn social dels efectes d'aquestes iniciatives.
El diumenge,  les diverses monedes que van assistir van comptar amb un espai per compartir experiències i resultats. En el comiat tothom va coincidir en que aquestes trobades són necessàries i ens ajuden a aprendre, compartir i avançar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada