15/3/15

La plantada d'arbres organititzada per la Plataforma Ortoll-Sant Gervasi ha estat un èxit de participació

Unes 60 persones han participat en la proposta de la Plataforma consistent en una plantada popular que s'ha realitzar al Turó de Seu, que és la zona més alt de l'Ortoll, situada just abans de la entrada de Santa Llúcia. 

A les 10.30 h s'ha efectuat una petita xerrada informativa sobre l'Ortoll i les accions que s'estan duen a terme amb l'objectiu de donar a conèixer a la ciutadania aquest espai verd de la ciutat.  Seguidament,  l’assessor agrari Pau Marsé, que és enginyer tècnic agrícola a TEGAR-Jardiners, ha fet una explicació sobre reforestació i ha mostrat com es planten els arbres. També el Kristrof Jellinek, que està fent una estada professional a la nostra ciutat, va realitzar un taller pràctic sobre la introducció a la tècnica de la Terra Petra i al bio-carbó que va interessar molt als assistents.
VEURE VÍDEO DE LA JORNADA REALITZAT PER MIKE ALENTORN

Els assistents han pogut plantar diferents arbres autòctons com alzines, llorers, garrofers, etc. 
Kristrof en un moment del taller
Entre els participants hi havien nombroses famílies amb infants, ja que la intenció de la Plataforma és, a banda de conscienciar sobre la defensa de l'espai, oferir a la ciutadania contacte amb la naturalesa d'una forma lúdica i familiar.

Cap comentari:

Publica un comentari