25/10/15

La turuta i altres monedes socials catalanes convidades a participar en la IV Fira d'economia solidària de Catalunya

El dissabte 24 d'octubre i, dins de la programació d'activitats  que ha organitzat la  IV Fira d'economia Solidària de Catalunya, el Ton Dalmau, coordinador de l'associació ECOL3VNG impulsora del Projecte Turuta, ha representat l'entitat en dos actes: a les 13 h en la xerrada Les múltiples unitats de valors per a l'intercanvi quotidià, dirigida a un públic en el que també han intervingut altres representants de monedes: Esteve Badia (L'hora de l'ecoxarxa del Bages), Jordi Flores (Eco, de l'Ecoxarxa de Tarragona) i August Corrons (de l'Institut de moneda social). L'acte, coordinat, Jordi Griera, impulsor de l'Eurocat, membre d'ECOL3VNG i cofundador de l'Institut de moneda social, va convocar a un bon nombre de públic interessats pel tema que va fer nombroses preguntes.

A la tarda, de 16 a 20 h. es va realitzar una sessió de treball:  I Trobada de monedes socials enxarxades amb la Xarxa d'economia social (XES) per tal d'establir intercooperació i connexions entre elles. Els resultats han estat molt positius, ja que s'ha iniciat una col·laboració que tindrà continuïtat amb reunions periòdiques i projectes comuns de treball.

ÀLBUM FOTOS DE LA FIRA
Dades de la Fira:  19.000 visitants, 199 expositors, 140 ponents i participants a les taules rodones i 100 voluntàries que han fet realitat la #fesc2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada