1/3/17

Torna el Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi a Vilanova

Aquesta serà la 18a edició que se celebrarà el proper 5 de març a la Rambla Sant Jordi.  Des de les deu del matí i fins a les dues del migdia, els assistents podran realitzar transaccions  d'economia cooperativa i de bescanvi; un espai amb el qual fomentar el consum responsable i el reciclatge. A banda de les paradetes clàssiques de Exokids Ambiental o la deixalleria mòbil, el Mercat inclourà per segona vegada un servei de restauració sostenible, amb dos food trucks ecològics que oferiran productes vegans i de proximitat.
Estand de l'Associació ECOL3VNG on informava del Projecte Turuta
 en la darrera edició el mercat
Food truck de l'Assocaicio Ecoconscient

  L'Associació Ecoconscient s'ha encarregat de l'organització d'aquests dos establiments. En aquesta edició, el Mercat també ha comptat amb la col·laboració de l'ONG Humana. L'ONG repartirà sis contenidors per donar roba juntament amb Madres por la paz, el col·lectiu de mares del Garraf que es va unir sota el propòsit d'ajudar als refugiats que arriben a les costes gregues. A més, també es comptarà amb entitats i projectes ciutadans que promouen accions en benefici del medi ambient i la sostenibilitat com les habituals ECOL3VNG, o el Banc del TempsCom a novetat hi hauran parades correctament senyalitzades en les que es podrà pagar en turutes.

Per tal que els més petits puguin descobrir les actituds ambientals responsables de manera fàcil i divertida, el Mercat disposarà d'un Espai EcoKids Ambiental. Aquesta activitat inclourà la instal·lació d'un castell inflable inspirat en els contenidors de productes reciclats, on uns monitors introduiran als més menuts en la cultura del reciclatge. També estarà disponible el servei de la deixalleria mòbil per tal que tothom qui ho vulgui hi pugui portar el material de rebuig i reciclatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada