8/10/18

Continua el cicle de documentals Docs For Action organitzat per la Cooperativa de consum La Vinagreta

El divendres 12 d'octubre a les 20.30h al Teatre Principal, La Vinagreta segueix amb el cicle de documentals DFA2018 sobre consum, mediambient i activisme, amb la projecció del documental. Després de la projecció de documental s’obrirà un espai de debat amb tots els assistents. Estarà present Marc Gavaldà, ambientòleg i investigador. Documenta, des de fa 15 anys, els conflictes ambientals del petroli que afecten els pobles de l'Amazonia i la Patagonia. Ha escrit diversos llibres i produït diversos documentals sobre aquests conflictes. Participa en el col·lectiu Repsol mata, d’Ecologistes en Acció, la Plataforma catalana Aturem el Fracking i el consell de redacció de la revista Ecología Política

La novetat d'aquest nou cicle, és que s'accepten turutes. L'entrada té un preu de 5 € // 3€+2turutes // 4€ socis del Cineclub Sala1.

Més informació: docsforaction.org



(Heidi Brandenburg, Mathew Orzel, 2016, Perú/ EUA/ Regne Unit, 103′). 

Una història sobre l’explotació dels recursos naturals i la lluita dels pobles indígenes. 



When two worlds collide ens col·loca directament a la línia de foc entre dues poderoses forces. Per una banda, el president del Perú, Alan García, que, desitjós d’entrar a l’escena mundial, comença agressivament l’extracció de petroli, minerals i gas de la terra indígena amazònica, que havia romàs intacta fins aleshores. Per l’altra, l’indígena Alberto Pizango, que lidera una forta oposició per defensar els drets i demandes del seu poble, ignorats sistemàticament pel govern peruà. Finalment, la tensió esclata en protestes i enfrontaments entre ambdues parts, en una escalada de violència mortal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada