2/2/19

El Banc del Temps de Sant Boi de Llobregat convida a ECOL3VNG a explicar el ProjecteTuruta

Dissabte 2 de febrer, membres de l'Associació ECOL3VNG, han estat a la seu del Banc del Temps de Sant Boi per explicar el Projecte Turuta i el seu funcionament.
El Banc del Temps és una iniciativa que pretén intercanviar necessitats per habilitats, sense ànim de lucre ni cap mediació monetària. La unitat d'intercanvi és l'hora, independentment del servei que s'ofereixi. Es tracta d'enfortir i fomentar les relacions socials i crear una xarxa de suport comunitari als diferents barris. En el cas, del de Sant Boi, neix el 2012 i agrupa a un centenar de persones que tenen com a punt de trobada un dels espais de la Fundació Marianao,  entitat sense afany de lucre que, des de l'any 1985, desenvolupa projectes socioeducatius al servei de la comunitat, amb la finalitat de promoure el desenvolupament personal comunitari a Sant Boi de Llobregat i el Baix Llobregat.
Diverses persones han participat en la trobada que s'han desenvolupat d'una forma molt agradable i participativa, en la que s'ha preguntar sobre diversos aspectes de funcionament de la Turuta, unitat d'intercanvi local de Vilanova i la Geltrú. En acabar s'han realitzat dos tallers i un pica-pica compartit aportat per membres del Banc del Temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada