16/12/19

Diumenge 15 de desembre, Ecol3vng present en una nova edició del Mercat de segona mà i intercanvi


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat una nova edició del Mercat de segona mà i intercanvi, el diumenge 15 de desembre amb la finalitat principal de  donar una altra oportunitat a aquells objectes que ja no necessitem però que encara són útils. Es pot intercanviar, regalar, vendre o comprar: roba, joguines, aparells electònics, estris de la llar, de decoració... És un mercat no professional i obert a tothom, que està en sintonia amb els criteris de sostenibilitat: Reduir, Reciclar, Reutilitzar i Repensar.
306 incripcions han fet que, una vegada més, el Mercat ofertés tota classe d'articles i productes i que la jornada fos tot un èxit de participació i visitants. La zona dedicada a les entitats va ser visitada pel regidor de Promoció econòmica, Jordi Medina i la regidora de medi ambient, Marta Jofra, les dues regidories implicades en la seva organització, 
Una vegada més, en l'espai de sensibilització i divulgació d'activitats, l'Associació Ecol3vng ha estat present per informar a la ciutadania que s'ha volgut acostar, què és i com funciona la Turuta. En aquest espai també ha estat present el Banc del Temps de Vilanova i la Geltrú i una Fundació dedicada al reciclatge de roba. 

En aquest espai, entès com un lloc especial d'oferta lúdica i informativa, van participar també l'establiment Decathlon, oferint productes esportius especials i per primera vegada va venir el servei Repara Truck de la Diputació de Barcelona, consistent en l’assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, gratuït per a la ciutadania. 
La Cantina solar i la food truck de l'Associació Ecoconscient van oferir els seus productes ecològics, sans i saborosos .


L'Associació ECOL3VNG va portar un aparell de confecció cassolana que permet, en un espai molt reduït i utilitzant materials reciclats, conrear aliments de forma totalment ecològica. Entre les persones que es van acostar a la parada sol·licitant informació, van fer un sorteig de la que anomenen "Màquina de produir aliments". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada