10/1/20

La Turuta, una de les iniciatives de moneda social incloses en un documental que està recollint experiències alternatives i de futur

El promotors principals del documental ALTER NATIVAS: hacia un futuro sostenible, Juan del Rio i Agustí Corominas, junt a un equip de rodatge, estan filmant iniciatives de transició ecosocial i que és una proposta col·lectiva per a visibilitzar experiències transformadores que s'estan produint al territori espanyol, han escollit el projecte turuta per mostrar el funcionament d'una moneda social.
Les experiències diverses que s'estan filmant volen donar respostes a la crisi sistèmica que patim en el món: energètica, econòmica, ecològica, social, cultural i epistèmica. 
Els treballs de filmació a la nostra ciutat es desenvoluparan en dues etapes. Una primera ha tingut lloc el dijous 9 de febrer i ha consistit en visitar a alguns dels oferents professionals que accepten turutes per obtenir els seus productes. Els han entrevistat per incloure la seva experiència i opinió en el documental. La propera sessió està programada pel dia 13 de febrer i en aquesta ocasió es filmarà una cantada col·lectiva oberta a la ciutat contra el canvi climàtic.




El Projecte ha obert des de l'inici una campanya a Goteo, en la que s'accepten contribucions:http://www.goteo.org/project/alter-nativas

Més informació a Diari del rodatgehttp://www.reddetransicion.org/diario-de-rodaje-de-alter-nativas/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada