8/6/20

Webinar: Producció local (balcons, terrasses, horts...) de Vilanova i la Geltrú i rodalies



La regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat, aquesta webinar, en el marc del Dia mundial del medi ambient (5 de juny), La Setmana del medi ambient i l'energia a Vilanova i la Geltrú 


L'Associació ECOL3VNG, ha contribuït amb la xerrada: Producció local (balcons, terrasses, horts...) de Vilanova i la Geltrú i rodalies a càrrec de Ton Dalmau - Coordinador-president de l'associació ECOL3VNG, entitat promotora de la moneda social turuta.

Vols actuar per la sobirania alimentària local? Amb la visió actual (crisi Covid19) i mirant més enllà (crisi capitalisme)... segurament amb la necessitat de que hem de fer un canvi d'hàbits alimentaris de manera massiva que ja hi ha persones que ho estan fent. Ens veurem abocats, per necessitat i/o per convicció (salut personal i del Planeta) a posar en marxa la producció de tot el que puguem. Abans de la globalització cadascú produïa en els seus entorns menjar i productes bàsics i el mercat global ho ha posat tot en un sol gran mercat que, tard o d'hora, segurament entrarà en una gran crisi. Tot el que puguem avançar en la producció d'aliments, que no es fa en dos dies, és cultura i és salut... Aquesta és la finalitat principal per la que, aquest any fa 10 anys, vàrem posar en marxa la moneda social “Turuta”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada