21/10/23

VNG ENERGIA, Associació per a la transició energètica de Vilanova i la Geltrú organitza un acte de presentació i debat entorn les comunitats energètiques

VNG Energia, associació per a la transició energètica de Vilanova i la Geltrú ha nascut per impulsar projectes de transició energètica que permetin obtenir energia neta i que aposta per ajudar a la ciutadania a obtenir quotes de sobirania energètica.

Proposen treballar per caminar vers diverses etapes evolutives fent nèixer una Comunitat enegètica mixta (residencial i industrial) en forma de Cooperativa de consum que gestioni diversos serveis fent inversions per a generar i emmagatzemar energia elèctrica renovable que es distribuirà entre els membres de la creada Comunitat energètica i possibilitarà assolir  quotes d'eficiència energètica en edificis i locals i desplegar mobilitat elèctrica.

El dimarts 24 d'octubre a les 19h l'entitat ha organitzat un acte de presentació a l'auditori de Neàpolis que va convocar a un nombrós públic interessat  per conèixer el seu projecte.

Va comptar amb persones convidades que van parlar sobre la problemàtica actual que comporta la creació i funcionament de comunitats energètiques. 

Més informació: https://www.vngenergia.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada