25/2/10

CALENDARI DE REUNIONS DELS GRUPS


Item Thumbnail


En la TROBADA del dia 4 de febrer varem acordar aquesta proposta de calendari:

* Dedicar tots els dijous de 19:30 a 21 (aprox) per reunions/trobades (ens va sembla que dijous és el millor dia, vigília de divendres...) (si algú no pot ser-hi al començament, s'afegeix quan pugui)
* Enviar les convocatòries (dels grups), sempre a TOTHOM (tothom= suma de totes les persones que estem en tots els grups)
* La reunió del primer dijous de mes: Trobada per reflexionar tots plegats (rumiar conjuntament i fer “anar la brúixola! de cap a on anar avançant)
* el segon dijous seria del Grup Moneda Local (tothom convidat) i si hi han altres temes, afegir-los a l'ordre del dia.
* el tercer dijous seria del Grup Horts i Alimentació (tothom convidat)  i si hi han altres temes... també. (sempre i quan als coordinadors del Grup els vagi bé).
* el quart dijous seria del Grup Rumiadores i Rumiadors  (tothom convidat) i si hi han altres temes...
Aquest doncs seria l'esquema de trobades d'un mes normal... 
Evidentment si algú un dia no pot venir... va bé que s'escusi... i endavant... 

És important que cadascú faci allò que vol i pot, però en tot cas és molt interessant, pel sentit col·lectiu del projecte, que circuli la informació entre nosaltres i puguem anar avançant i veient que cada vegada som més que tenim clar que hem d'anar construïnt alternatives i dibuixant noves maneres de viure el ara i aquí.
Creiem que aquesta serà la manera d'activar... la Transició... apa que tenim molta feina... i l'hem de fer agradable...

LLOC DE LES REUNIONS: 
Si no hi ha canvis, les faríem al TOC (c/sant Sebastià) i les Trobades del primer dijous de mes les faríem a l'Orfeó (c/carrer de l'Església, 14)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada