4/12/11

Xerrada sobre la Moneda Social per Miguel Yasuyuki, expert en sistemes econòmics alternatius


Dissabte passat dia 3 a les 18 h. a la sala d'actes del Centre Civic de la Geltrú, l'expert internacional del Japó, Miguel Yasuyuki Hirota ens parlà de les diverses experiències de monedes socials que hi ha actualment en el món i del paper que poden tenir i ja tenen en la dinamització d'algunes economies locals.

En Yasuyuki, que s'autobateja com a Miguel (perquè és més fàcil per nosaltres), és un expert coneixedor dels sistemes monetaris socials d'arreu del món. Fa anys que la seva principal ocupació és visitar experiències en diferents països per conèixer-les i també aportar el seu coneixement. El seu gran coneixement de diferents idiomes ( més de 7), li dona una visió intercultural molt gran. Va fer tota la conferència en català.

Va passar tot el cap de setmana amb nosaltres, convidat per Transició VNG, per conèixer el nostre projecte ECOL3VNG (o projecte turuta) i contrastar-lo amb les experiències per ell conegudes.

Després de comentar extensament el projecte i poder comprovar els elements diferenciadors de la nostra experiència en relació a d'altres existents, en Miguel ens ha encoratjat a seguir endavant amb l'experiència a la vegada que ens ha fet interessants aportacions, de les que hem pres bona nota. Seguirem en contacte ja que té interès en saber com anem evolucionant i hem parlat d'un possible projecte a uns mesos vista.

L'acte públic fou molt interessant... llàstima que l'assistència hauria pogut de ser molt millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada