5/11/12

trobada de socis oferents (establiments, professionals...)

el Xavier, el llop de mar
classe magistral de pesca
L'ecosistema econòmic ecològic local va avançant, com l'arbret petit que va creixent amb força... l'Arbre d'Enriquiment Local (AEL) com l'anomenem busca crear sinergies entre tots/es els socis/es.
 En aquest projecte hi conflueixen tres tipus de socis/es oferents:

OFERENTS BÀSICS. Tots els socis/es són potencials oferents bàsics. Tots/es poden oferir coses als altres (objectes de segona mà i/o serveis).
amb el vaixell...
OFERENTS APRENENTS. Els socis/es que es proposen practicar per aprendre a oferir algun servei o producció de quelcom (suplint d'alguna manera la desapareguda figura de l'aprenent).
una bona reflexió
OFERENTS PROFESSIONALS. Els socis/es que ofereixen serveis o productes de manera professional. Ofereixen part de la seva oferta als socis amb moneda social local.
Aquesta ha estat una trobada amb oferents professionals per parlar de com viuen la seva experiència amb la turuta, idees, dificultats, encerts, etc. i també els nous, com participar...
Un detall curiós de la jornada ha estat l'agradable visita d'una família d'un banc de temps de Guadalajara... del "rincón lento" que han volgut conèixer la turuta... i han pogut també gaudir de la passejadeta amb vaixell...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada