23/3/18

Taula rodona sobre l'aigua per commemorar el Dia mundial de l'Aigua

L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua amb l'objectiu d'oferir una oportunitat d'aprendre més sobre temes relacionats amb l'aigua, serveix d'inspiració per a compartir els problemes relacionats amb l'aigua i prendre mesures per canviar la situació: http://www.un.org/es/events/waterday/index.shtml
La Regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat la taula rodona: L'Aigua i la sequera. L'estalvi i l'ús eficient del recurs , que ha comptat amb la participació de Gerard Llobet, Regidor de Medi ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Marc Arias, gerent de la Companyia d'aigües de Vilanova i la Geltrú, Albert Tubau, historiador, enginyer i president de l'Institut d'Estudis Penedesencs i Eloi Nolla, President de GETE- Ecologistes en Acció.
El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça.  Tot i cada any, el Dia Mundial de l'Aigua a escala internacional destaca un aspecte específic d'aigua dolça, i en l'edició del 2018 el lema es centra en "Aigua i sequera: estalvi i eficiència", diverses administracions catalanes s'han coordinat per promoure una campanya d'activitats de sensibilització, comunicació i educació ambiental conjunta i coordinada arreu del país.
Els objectius de la campanya del Dia mundial de l'Aigua 2018 a Catalunya són:
  1. Unificar esforços des de les diferents administracions i sumar energies per poder oferir a la ciutadania activitats al voltant del DMA2018.
  2. Campanya paraigües diversa, amb activitats projectades per diferents perfils de públic.
  3. Amb un eix vertebrador de contingut clar i transversal: sequera, estalvi i eficiència .
  4. Centralitzada i coordinada la informació sota un sol paraigües que faciliti l'accés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada