6/12/18

Nova edició del festival dedicat a la cervesa artesana organitzat per l'Associó el Singlot el dissabte 15 de desembre al Museu del Ferrocarril

El proper dissabte 15 de desembre se celebrarà la vuitena edició del Festival d'Hivern de Cervesa Artesana de Vilanova i la Geltrú. que organitza l'entitat local Associació El Singlot.
Enguany hi participaran una vintena de productors que oferiran un centenar de cerveses artesanes diferents. La majoria de cerveses són locals però també es comptarà amb la participació d'un convidat estranger, els italians Klanbarrique, de Trambileno, el Trentino Italià.Com cada any, l'accés a la fira és gratuït i per degustar les cerveses caldrà comprar el got del Fes-t'hi que tindrà un cost de 2 euros. 

També hi haurà una àmplia oferta gastronòmica de productes locals.Tots els productors estaran presents el dia de la mostra per servir i explicar de primera mà el seu producte.A les 13.15 hores, tindrem un maridatge guiat pers sommeliers cervesers Guillem Laporta i Kike Ojanguren, de l'espai de tast Homo Sibaris i Asturias, Pais de Quesos respectivament.  Per aquesta activitat cal inscripció prèvia al Punt d'Informació del Fes-t'hi, tindrà un cost de 10 euros i es podrà fer un tast de 3 cerveses maridades amb 3 formatges.
Amb motiu del Fes-t'hi, l'entrada als exteriors del Museu del Ferrocarril serà gratuïta fins les 18:00 hores i l'aparcament de Renfe també serà gratuït.

Més informació: 
https://festhivng.wordpress.com/
http://www.vilanova.cat/jsp/agenda/detall.jsp?id=24965#.XAj96mhKjDd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada