16/12/18

Nova edició del Mercat de segona mà i intercanvi a plena ocupació de parades

El diumenge 16 de desembre s'ha fet la darrera edició de l'any del Mercat de segona mà i intercanvi organitzat per la Regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.  El mercat pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R"; reduir, reutilitzar i reciclar. En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s'hi podran intercanviar, ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estocs.
Al Mercat també s'ha pogut trobar: Espai EcoKids - Espai de Food Trucks Sostenibles - Espai Associatiu -  Espai musical - Espai de tallers sostenibles. 
 Com cada edició, El Banc del Temps i l'Associació ECOL3VNG han compartit espai, per informar la ciutadania d'aquests sitemes alternatius que la ciutat ofereix com a eines al servei de l'economia social i solidària, en quant unitats de canvi equivalent a l'ús del diner oficial. 
En l'espai de l'escenari del mercat han explicat el què és el Banc del temps i la Turuta i com utilitzar-la i a on anar per informar-se.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada