7/6/14

3a. edició de la Fira Ambienta't el dissabte 7 de juny a la Rambla principal i 10è Mercat de segona mà i intercanvi l'endemà, diumenge

Integrants del Projecte Turuta informant als ciutadans
L'energia, l’alimentació, l’educació ambiental i l’empresa i l’ocupació són els eixos que han centrat la tercera edició de la Fira Ambienta’t de Vilanova i la Geltrú. La mostra, que s'emmarca en la celebració de la setmana de l'energia amb motiu de la commemoració el 5 de juny del Dia mundial del medi ambient, té per objectiu sensibilitzar la ciutadania i divulgar els aspectes relacionats amb aquesta temàtica. 
Diverses entitats,  organitzacions i empreses vilanovines estaran presents a la Fira: ECOL3VNG (Projecte Turuta), La cooperativa La Garrofa, La Casa Pairal (restaurant especialitzat en productes Km 0)-, La Caputxeta verda (especialistes en horts urbans), cooperativa de consum La Vinagreta, Associació de pagesos del Garraf i productors participants del projecte Parc a taula que promou el consum agroecològics del nostre territori, entre d'altres.
Jaume Aliaga explicant la cooperativa
ciutadana Som Energia
Taula rodona sobre horts urbans,
amb la participació de Bill  Peake
Una Fira que ha mostrat com,  amb el respecte al medi ambient com a objectiu comú,  hem de transitar cap una altra forma de viure i entendre la nostra activitat diària. El planeta reclama el nostre compromís!.
Una bona colla de turutaires a l'estand d'atenció del mercat
El diumenge 8 de juny s'ha realitzat ambuna gran afluència de públic, el 10è Mercat de segona mà i intercanvi a la rambla Sant Jordi.

Programa de la Fira -- 
Notícia sobre la  Fira Ambienta't a Canal Blau TV
Notícia al web municipal sobre com ha anat la fira i el mercat
Notícia a Eixdiari.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada