27/9/17

El forner vilanoví Jordi Morera, nomenat "Panadero Mundial 2017" per la seva tasca innovadora i artesanal

Jordi Morera  rebrà  el proper 5 de octubre, el premi de "Panadero mundial 2017" atorgat per la  Unión Internacional de Panaderos y Pasteleros (UIBC), en el 77è Congrès Mundial del Pa que aquesta organització celebrarà a Mérida (México).
Aquesta distinció que valora mèrits, tals com,  la innovació en la gestió del negoci, la capacitació professional, les iniciatives de màrqueting i les publicacions, li ha estat concedida, desprès d'una disputada votació final en la que competia amb altres dos mestres artesans forners, l'alemany Jochen Baier i el suec Joel Christenson.
Foto: http://jordimorerabaker.com


El Jordi és la quinta generació al front dels establiments de pa L'Espiga d'or, propietat de la seva família des de 1888. Defensa que el pa no és un producte, sinó aliment i, per tant, defensa i difon la seva qualitat artesanal i la seva gran varietat d'elaboració i ingredients. 

S'ha dedicat a innovar, posant en valor, la forma d'elaboració tradicional de la seva família.  Fruit de tota aquesta tasca, entre la que destaca la part pedagògica que realitza, ha rebut diversos guardons. 
foto: https://twitter.com/j_morera
En l'establiment L'Espiga d'or de les plaça dels carros, accepten un 25% dels productes en turutes, éssent un dels primers socis oferents professionals de l'Associació ECOL3VNG que promou la implementació de la Turuta, moneda social local de la nsostra ciutat.
És una gran satisfacció que la tasca artesanal i d'ofici tradicional artesanal desenvolupada per forners com el Jordi, que estimen l'ofici i reconeixen el pa com a aliment de qualitat i necessari per a la nostra salut, siguin reconeguts a nivell mundial. Felicitats Jordi i felicitats equip de l'Espiga d'or!!

Més informació:

Vídeo programa TV3 del Programa Tarda oberta (26-09-17)

Article a La Vanguardia (23-09-17)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada