31/1/18

Torna una nova edició del Mercat de segona mà i intercanvi el diumenge 4 de març


El diumenge 4 de MARÇ se celebrarà la XXI EDICIÓ DEL MERCAT DE SEGONA MÀ I D’INTERCANVI a la Rambla de Sant Jordi.
En aquesta ocasió l'Ajuntament vol potenciar la inscripció per Carpeta Ciutadana (Internet) 
per tal d’evitar les cues que es generen en el tràmit presencial. Per tant, del 6 al 16 de febrer la inscripció sols serà possible mitjançant la Carpeta Ciutadana (Internet), i a partir del 13 fins al 16 de febrer també es podrà fer de forma presencial a l’OAC. Per aquesta modalitat d’inscripció es reservarà el 10% del número total de taules.
El sistema d’inscripció al Mercat es pot fer per dues vies:
a.- Inscriure’s a través de la Carpeta Ciutadana.  A partir de les 8 h del dimarts 6 de febrer fins al divendres 16 de febrer, o fins a l’exhauriment de les taules. S’activarà el tràmit electrònic a l’adreça:

Quan es faci la inscripció, en el formulari inscripció caldrà adjuntar el comprovant de l'ingrés dels 10 € al compte indicat al formulari d’inscripció. Ens uns dies el número de taula assignat s’enviarà per correu electrònic.
b.- Inscriure’s a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) a la plaça de la Vila, 8. A partir del dimarts 13 fins al divendres 16 de febrer, o exhauriment de les taules. En el moment de la inscripció es pagaran 10 € en concepte d’inscripció i s’assignarà el número de taula. S’haurà de presentar el DNI del titular de la taula.
En el cas de voler tenir una persona a la taula del costat, caldrà que les inscripcions de les persones interessades es facin de la mateixa forma, o bé presencial o bé per internet. En cas de fer-ho presencialment les inscripcions s’haurien de fer de forma conjunta; d’aquesta forma els números de les taules seran correlatius.
Foto: Eix Diari
Cal recordar que el preu de participació al Mercat serà de 10 euros, i que inclou 1 taula i 1 cadira.  Per altra banda, el Mercat permet pagar el 25% de l’import amb la moneda social de Vilanova i la Geltrú, la Turuta. Per poder fer el pagament en Turutes cal ser soci de l’associació ECOL3VNG i cal adjuntar el Taló Turutaire corresponent al pagament i el carnet de l’associació ECOL3VNG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada