31/3/19

Can Pahissa acull el Centre per a la Resilència i sostenibilitat i fa una jornada de portes obertes el dimecres 27 de maig

Can Pahissa és des de gener de 2019 un centre dedicat a la defensa del medi ambient i passa a nomenar-se Centre per la Resiliència i la Sostenibilitat per promoure entre la ciutadania un canvi d'hàbits quotidiants que permetin combatre el canvi climàtic. 
El dimecres 27 de març es va fer l'acte de portes obertes per donar a conèixer el centre i informar de les seves noves funcions. 
Aquesta proposta de continguts, va néixer en una Assemblea Municipal Oberta celebrada el passat 26 de maig de 2018 proposada per l'Associació ECOL3VNG, impulsora de la moneda social local La Turuta. El centre acull actualment l’Oficina de Canvi Local de l'entitat, l’Agència Local de l’Energia, i la  Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i vol esdevenir un espai per al treball de lluita i adaptació al canvi climàtic i d’accions envers la sostenibilitat. Desprès de la jornada es va celebrar un nou Consell Municipal de Medi Ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada