20/9/09

El "grup impulsor" i manera de funcionar

El grup que ens autoanomenem "grup impulsor", està format inicialment per les persones que hem participat en el procés que s'inicià el dia 25 de juliol del 2009 i que es constituí, de manera "no formal", en la reunió del 20 de setembre del 2009.

Aquest grup vol aplegar aquelles persones que volen participar activament en donar aquest impuls a la nostra vila perquè entenguem que totes i tots, grans i petits, d'orígen d'aquí o de fora, però que estem vivint a Vilanova, hem de posar-nos les piles d'una nova manera d'entendre la vida en el nostre poble amb vinculació al món global, al marge de les afiliacions polítiques, religioses o culturals. El que fa pocs anys era raonable, ara tenint en compta la globalitat del Planeta, possiblement ja no ho sigui o s'hagi de fer d'una altre manera... de manera diversa, sostenible i pacífica.

Si vols, pots també participar activament en aquest procés. Això vol dir formar part d'aquest "grup impulsor" i per tant vol dir:
* perdre part en les reunions que vagin fent
* estar en contacte virtualment (integrant-se en el "ESPAI DEL GRUP IMPULSOR")
* donar cabuda en la teva agenda els acords que anem prenent
* assumir les responsabilitats que vagis prenent

La idea que sorgí de la reunió de constitució d'aquest grup impulsor fou la de que cada persona que vulgui tirar endavant una Iniciativa de Transició (petita o gran) n'assumeix el lideratge i cerca col·laboradores i col·laboradors.
El grup impulsor és doncs un espai de debat per l'acció glocal.

Alguns membres d'aquest grup impulsor formen la "permanent del grup impulsor", ells són els encarregats de vetllar per les informacions de la nostra web-blog "administradors del blog" i d'assumir una certa representativitat del "grup impulsor".

El grup "permanent del grup impulsor" de moment és provisional i format per les persones que inicialment ens trobarem i representavem alguns col·lectius (les cooperatives de consum i l'equip promotor de la Marxa Mundial).

(el grup de "rumiadores i rumiadors" aprovà aquest text en la reunió del dia 8-11-09)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada