16/6/11

16 juny - acudim a Torredembarra a explicar la nostra experiència


La Teresa, el Jaume, la Núria, el Jacinto, la Carme i el Ton hem anat en representació de Transició VNG a explicar l'experiència dels gairebé 2 anys que tenim. 
Sembla estrany que quan ho has d'explicar te n'adones de la quantitat de coses i cosetes que hem anat fent. A Torredembarra volen començar també una iniciativa de Transició. 



No parteixen pas de zero, tenen una llarga trajectòria de projectes més o menys exitosos però coincideixen també en la necessitat d'aglutinar energies i sinèrgies per impulsar aquesta TRANSICIÓ. Aquest cap de setmana celebren la Fira agroecològica EL SEDÀS i 10ª Trobada solar i la nostra presentació ha estat un dels actes d'aquesta Fira. Per començar hem vist el documental "in transition" que sitúa molt bé els inicis de les iniciatives de transició en el món. Ha estat un plaer compartir aquesta vetllada i en un espai incomparable i molt adient com és el bar La Traviesa (un bar de fusta mític on cada cap de setmana hi fan concerts en directe). Ah hem acabat cantant la cançó "glocalitzem-nos!".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada