28/10/11

aquest divendres 28 hem fet assemblea de "rumiació"

Varem ser poquets però han sorgit temes molt interessants...
* Els presents veiem en molt bons ulls que el govern local actual, convoqui a la ciutadania, mitjançant la xarxa d'associacions i entitats local, a participar en una reflexió col·lectiva sobre el PAM (pla d'acció municipal) que ha de configurar les línies d'acció dels propers quatre anys... valorem la importància de participar activament, ara, davant d'aquesta oportunitat. Es faran reunions de treball. Tothom qui ho desitgi hi podrà participar, prèvia inscripció a l'ajuntament.

* Parlem també d'idees que estan naixent i fent realitat en el nostre entorn i que contribueixen a aquesta idea de Transició... una de nova, que informa Sylvain, és una dinàmica que s'està generant entre veïns de la urbanització Torre d'en Veguer, com espai de col·laboració i ajuda mútua... anirem veient, potser podria esdevenir una idea de transició en un "barri"...
* Parlem de l'estat actual del projecte turuta (ECOL3VNG), que tenim una llista de més de 40 comerços, productors, professionals... per anar a visitar però que encara no tenim aclarit el lloc per l'OCL (oficina de canvi local) i ens urgeix... si algú sap algun local/espai cèntric... que ens ho faci saber.
*...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada