16/5/12

Visita del president de la Fundación la voz de la consciencia de Colombia per conèixer la Turuta

Robinson Devia, president de la Fundación la voz de la consciència i Claudia, membre de la fundació,  estan fent un recorregut per Europa des de Colombia per donar a conèixer el seu moviment i la seva experiència basada en el treball amb la comunitat  per tal de "despertar consciències" que diguin prou a tot allò que no funciona i que des d'aquest despertar es posin a actuar i siguin protagonistes del canvi i del seu propi empoderament experimentant la força de la comunitat.

Han estat a l'encontre europeu de Monedes complementàries que s'ha realitzar a Toulousse el cap de setmana de l'11 al 13 de maig i allà han conegut a la "delegació" de l'Associació ECOL3VNG que ha estat explicant el Projecte Turuta, la nostra moneda social. Van voler conèixer millor i de més a prop el projecte i l'encontre de dimecres 16 de maig ha estat una bona i gratificant experiència d'intercanvi d'idees, projectes, il·lusions transformadores que s'estan extenen per tot el planeta per poder canviar allò que no funciona.
Robinson és una persona peculiar amb una força increïble que ha estat capaç de realitzar una gran gesta: sent un gran desconegut i sense diners pel seu finançament va aconseguir el suport de més d'un milió de signatures procedents de persones de 400 municipis colombiants per tal de poder-se presentar com a candidat a la presidència del país en les eleccions de 2010, denunciant a la vegada el grau de corrupció i els greus problemes socials del seu país. I com va poder pagar la campanya? doncs amb la creació d'una moneda social pròpia que va aconseguir sufragar les despeses mínimes per poder arribar fins al final. Segurament deu ser l'única campanya presidencialista sufragada amb moneda social!!!

Notícia
Vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada