23/9/12

Trobada de Turutaires després de l'estiu

Dissabte 22 de setembre al Centre cívic de la Geltrú s'ha realitzat una nova Trobada de Turutaires per tancar l'etapa estiuenca (justament aquest dia rebien la tardor!) i dedicar un espai per agrair el suport que els 44 socis/es van oferir a la Trobada estatal de monedes socials i complementàries organitzat el juliol i compartir inquietuds, dubtes i conèixer les opinions de tots els socis/es sobre la Turuta i el seu funcionament, tot gaudint de la mútua bona companyia.

Van assistir 35 persones i, entre elles, un bon nombre de nous socis/es. Això es creu que és una bona mostra de tota l'energia que estem posant per donar a conèixer i fer crèixer l'associació i que la Turuta sigui una moneda facilitadora de les nostres transaccions comercials locals.
La part final, com és habitual en les trobades, les va dedicar a la coneixença mútua, a degustar plats exquisits portats pels  socis/es i a ballar les danses que va proposar el Sylvain, coordinador de dinamització d'ECOL3VNG. Gràcies a tothom per la seva assistència i poder gaudir i compartir d'una estona tan interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada