6/7/13

La Fundació ENT, amb seu a la ciutat, organitza a Ca la Fou (Anoia) la 3a. Trobada Internacional d'Agroecologia a Catalunya

La Fundació ENT, és un centre d'investigació privat, amb ubicació a Vilanova i la Geltrú , que té com a funció la realització d'investigacions i projectes innovadors en els àmbits del medi ambient, el
desenvolupament i la cooperació internacional i que treballen amb altres centres de recerca,
administració pública i ONGs.

Entre els dies 15 i 18 de juliol a Ca la Fou (colònia industrial postcapitalista), en el marc del projecte europeu Beyond Our Bacyards (BoB),  organitza la 3a. Trobada internacional d'agroecologia, constituint una ocasió única per conèixer experts i activistes del món de l'agroecologia, en forma de jornades participatives, obertes a tothom per intercanviar experiències i coneixements.

Incripcions i programa
A més s'ofereiran activitats alternatives, com visites a experiències locals d'agroecologia (l'Ortiga i Can Masdeu), tallers de teatre relacionats amb els conflictes en agroecologia, cinefòrums, una jornada oberta d'experiències d'agroecologia a Barcelona, i molt més.

L'idioma de treball serà principalment l'anglès, però també s'ofereixen traduccions a l'espanyol i francès. Éxisteix la possibilitat d'accedir a beques per al transport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada