24/9/14

La Vinagreta organitza una Bicicletada pels horts urbans de Vilanova el dissabte 27 de setembre

El proper dissabte 27 de setembre, la cooperativa de consum La Vinagreta organitza una visita guiada en bicicleta per conèixer diferents horts urbans, socials i ecològics de Vilanova i la Geltrú: Horts sobre rodes a Vilanova i la Geltrú.

L’itinerari compta amb la col·laboració del CRIA, el Centre de Recursos d’Informació Ambiental de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG), l’Associació de pagesos agroecològics del Garraf (APAG), l’Associació ECOL3VNG i l’Hort de l’avi. 

Es visitarà l’hort social de la Masia Nova (AFAMMG), l’Hort de la Vinya (ECOL3VNG), l’Hort de l’Avi, els horts urbans ecològics municipals (CRIA) i els horts de l’Associació de Pagesos del Garraf (APAG).
Es tracta d’iniciatives ciutadanes o per a la ciutadania que permetran acostar-nos al món de l’agroecologia i, alhora,  conèixer els beneficis socials i terapèutics d’aquests projectes. A cada hort, els seus responsables explicaran el seu projecte i la seva contribució cap a un canvi de model alimentari i social.
La sortida serà a les 9h a l’Ateneu Vilanoví (Plaça Llarga,19), on s'iniciarà el recorregut en bicicleta. L’itinerari, d’uns 10 Km (15km si comptem anada i tornada), és apte per a tots els públics ja que ens adaptarem a les possibilitats de les bicicletes i els participants i farem parades als diferents horts. A mig matí es farà una parada per esmorzar i agafar forces.
 Mapa de la ruta. -- 
Inscripcions i informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada