En l'entorn immillorable del Moli de Mar, han pogut aprendre tècniques tradicionals catalanes i del mediterrani, com el cistell de bolets català o la técnica de fer nanses dels pescadors, utilitzant materials locals com la olivera, les fulles de margalló, la palmera datilera, la boga, el jonc, la canya, el vímet... Tot ha estat molt ben rebut com una experiència enriquidora i autèntica.
Durant la durada del curs, del 23 al 30 de setembre s'ha creat un veritable espai de convivècia multicultural en el que la gastronomia i els productes locals han tingut una molt bona acollida: pa del Jordi de la Espiga d'or, i les coques de forner, ensaimades etc.... , el pa amb tomaquet! per descomptat, pernil i embotits , formatges, olives, fruites .... El curs es realitza amb el suport de l'Associació ECOL3VNG, de la qual, la Mònica és sòcia
fundadora,
així com també una de les impulsores del moviment Transició VNG des del seus inicis.
fundadora,
així com també una de les impulsores del moviment Transició VNG des del seus inicis.
Fotos: Tim Johnson
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada