12/11/14

Cos Ment Cor en el programa de Ràdio Barreja't amb mi del dimecres 12 de novembre

Membres organitzadors de les IV Jornades de Salut integral COS MENT COR han participat en el programa de Ràdio Barreja't amb mi conduït per Luz Cassino i que s'emet en directe des de Canal Blau Ràdio cada dimecres.
participants CMC i Carme Dastis (Transició VNG) amb
els responsables del programa
Representants de l'organització han explicat, dins de la secció que el programa dedica a Transició VNG l'origen i continguts d'aquestes jornades que es realitzaran el dissabte 15 i diumenge 16 de novembre a la Casa del Mar. Durant tot el dia s'impartiran i compartiran una gran varietat d'experiències i coneixements encaminats a facilitar el benestar de les persones, des d'una perspectiva integral, considerant les dimensions física, psicològica, cultural, social, política, econòmica, espiritual i ètica de la vida, a la vegada que ajuden a difondre, fomentar i posar en valor la participació activa per a crear nous paradigmes socials en els que els valors humans prevaleixin sobre els interessos materials.
Participants amb Luz i el responsable tècnic 
Comptem amb la participació de 37 talleristes i estan coorganitzades per diversos col·lectius vilanovins: Transició VNGEcoxarxa GarrafBanc del temps VNG, ECOL3VNG-Projecte Turuta i professionals indepedents dedicats a la salut i el benestar. 
ESCOLTAR EL PROGRAMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada