23/1/15

Divendres 23 de gener a les 19h al Centre cívic La Geltrú, conferència sobre el TTIP

Membres de Transició VNG i de l'Associació ECOL3VNG han organitzen una xerrada col·loqui el divendres 23 de gener a les 19 h. al Centre cívic La Geltrú: El Tractat de lliure comerç Europa-Estats Units (TTIP): un cop a la democràcia i als drets socials a càrrec dels ponents Albert Batiste i Griselda Piñero, membres d'ATTAC: moviment internacional d'educació i acció front al poder financer i de la Campanya NO al TTIP Catalunya.
ATTAC és una associació internacional, nascuda a partir d'una iniciativa del director de "Le Monde diplomatique", el 1998. És un moviment ciudatà, preocupats pels afers col·lectius i per trobar-los solució. Neix com a entitat  per a la tasació de les transaccions financeres i per a l'acció ciutadana. A Catalunya compta amb la secció ATTAC Catalunya: justícia econòmica global.
La Campanya NO AL TTIP Catalunya  està integrada per 75 organitzacions, sindicats, entitats veïnals, federacions o plataformes d’entitats que n’apleguen en conjunt a més de 400. Algunes d’aquestes entitats o plataformes tenen molt anys i altres han sorgit darrerament com a reacció de la gent davant les polítiques econòmiques i socials implementades en els darrers anys. 
Cinc claus per entendre millor el TTIP a càrrec de  Juan García, membre d’ATTAC Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada